The Present – Kaapse Bossen in Doorn 

Nourished Roots

Dieuwke | Veldwerk - Dieuwke Verstraten-Ketelaars

In this session, I invite you to take a journey through the fields of your ancestors, in which they were nourished, in connection with Mother Earth, to pass on life in you. 

Het leven is aan ons doorgeven, zowel lineair via al onze voorouders als circulair, via de aarde, plant en dier; onze voeding. In deze systemische sessie, nodig ik jou en jouw organisatie uit een reis te maken door de velden van onze voorouders en de manier waarop ze zich gevoed wisten, om het leven door te geven, het leven in jou.
Wat een wonder is dat eigenlijk, dat jij er bént.

In hoeverre zijn we in staat, werkelijke dankbaarheid te voelen, voor álles wat er is?
Voorbij goed en fout, voorbij huidige overtuigingen, voorbij wij en zij, voorbij idealisme? Vol-ledig in het hier en nu? Soms lijken we de verbinding met delen van onszelf -en daarmee met elkaar- te verliezen. 
Want wanneer we ons afsnijden van onze wortels, ons hart sluiten voor de aarde, haar voeding én de keuzes die gemaakt zijn, welke jou gemaakt hebben tot wie je bent, blijft het verleden trekken en zich herhalen en blijft verandering uit.
Het kleine groot en het grote klein.

Deze reis brengt hoe dan ook kalmte, verbinding en kracht. Zowel persoonlijk als collectief, rondom voedsel- & landbouwvraagstukken en alles wat daarmee samenhangt. 

Deze sessie (1 dagdeel) of workshop (2 dagdelen) is zowel persoonlijk te volgen (aanmelden) als door organisaties (contact) en beschikbaar voor congressen en seminairs in zowel binnen- als buitenland (English). 

Nourished Roots is ontstaan vanuit wat het leven van mij vraagt met álles wie ik ben, geïnspireerd door Life-Integration-Proces (LIP). Deze sessie begeleiden vind ik het allerleukste om te doen en o ja, ik werk het liefste outdoor. 🙂